...

Activiteiten in Mayrhofen

Wandelen, fietsen en raften

In de omgeving van Mayrhofen heb je talloze leuke activiteiten om te doen in de zomer. Je kunt er raften, fietsen, heerlijke wandelen en nog veel meer outdoor activiteiten beleven. Er is genoeg te doen voor iedereen. Samen met Hippach beschikt Mayrhofen over 500 kilometer wandelpaden. Als je van fietsen houdt dan beschik je vanuit Mayrhofen over 800 kilometer fietspaden. Deze paden lopen door het hele Zillertal en brengen je door valleien en langs prachtige rivieren.

Inwoners
0 +
Wandelpaden
0 km
Fietsroutes
0 km
Afstand vanaf Utrecht
0 km
Hutten en restaurants
0
wandelen-mayrhofen

Wandelen in Mayrhofen

De meest populaire activiteit in Mayrhofen is wandelen. Dit is niet vreemd als je kijkt wat voor een mooie wandelroutes Mayrhofen te bieden heeft. Met zijn brede assortiment aan wandelroutes is Mayrhofen het grootste wandelgebied van het Zillertal. 

De wandelroutes gaan van beginner tot gevorderd. Je kunt er zelfs voor kiezen om samen met je kinderen te gaan wandelen. Samen van het uitzicht te genieten en de kinderen zullen zich geen moment vervelen! Mayrhofen is de ultieme vakantie om samen met het hele gezin te kunnen genieten.

De mooiste wandelroutes in Mayrhofen

Fietsen in Mayrhofen

Fietsen in het Zillertal betekent voor iedereen mountainbike- en fietstochten met een adembenemend uitzicht over de bergen. De zomervakantie in Mayrhofen is dus ook een geweldige fietsvakantie.

Voor zowel fanatieke fietsers als recreatieve fietsers is er in het Zillertal een 800 km lang fietsroutenetwerk. Op gezellige straten en romantische paden. tussen geweldige valleien en langs stille meren, ontdek je iets nieuws in het afwisselende landschap. De goed uitgestippelde routes tussen de valleien leiden je door de mooiste paden van het Zillertal.

fietsen-in-mayrhofen
Flying fox Schlegeis

Actionclub Zillertal

Als u tijdens uw bezoek aan het Zillertal zin heeft in een stevig buitenprogramma, dan kun kiezen voor Actionclub Zillertal in Mayrhofen, zowel in de zomer als in de winter. Of het nu gaat om raften, kanoën, bergbeklimmen, mountainbiken, een actiepark of paragliding – als outdoor-provider zorgt Actionclub Zillertal al meer dan 20 jaar voor plezier en actie rond Mayrhofen in het Zillertal.

Ze werken alleen met zeer ervaren gidsen, berggidsen en partners om te garanderen dat maximaal plezier gecombineerd met optimale veiligheid uw vakantie in het Zillertal onvergetelijk zal maken, in positieve zin! Er zijn bijna geen grenzen aan avontuurlijke sporten in het Zillertal! De bergen en rivieren in de Zillertaler Alpen bieden ruimte voor talloze activiteiten.

Actionclub Zillertal stelt graag een arrangement samen voor individuen, stellen, vrienden, familievakanties, vrijgezellenfeesten, etc. Ook plannen en organiseren ze events of bedrijfsuitjes voor bedrijven en regelen ze het juiste outdoor programma voor jou!

Overige activiteiten in Mayrhofen

Paragliden in Mayrhofen

AIRFLOW PARAGLIDING

Edenlehen 678b
6290 Mayrhofen
(0043) 6606 6565 30
info@paragliding-zillertal.at

GOLFPLATZ UDERNS

Golfstraße 1
6271 Uderns
(0043) 2886 3000
info@golf-zillertal.at

VISSEN NEUHAUS ZILLERTAL

Am Marktplatz 202
6290 Mayrhofen
(0043) 5285 6703
info@neuhaus-zillertal.com

sportschool-mayrhofen

FITNESSCENTER SHAPE

Zillerlände 490
6290 Mayrhofen
(0043) 6648 9250 00
b.boehmer@shape-mayrhofen.com

tennis-mayrhofen

TENNIS EN SQUASH

Hauptstraße 470
6290 Mayrhofen
info@hotelstrass.com
(0043) 5285 6705

ZWEMBAD MAYRHOFEN

Waldbadstraße 539
6290 Mayrhofen
(0043) 5285 62559

Zomeraccommodaties Mayrhofen

hotel-alpendomizil-neuhaus

Halfpension | TUI

Alpendomizil Neuhaus

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 300 meter
Afstand tot berglift: 400 meter

€ 914

landhaus-mayrhofen

Halfpension | TUI

Landhaus Mayrhofen

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot berglift: 50 meter

€ 700

gusthof zillertal mayrhofen

Halfpension | Sunweb

Gusthof Zillertal

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 2000 meter
Afstand tot berglift: 1400 meter

€ 740

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.