Bezienswaardigheden in Mayrhofen

Bezienswaardigheden in Mayrhofen

Iedereen die op vakantie gaat naar een bepaald land wil graag meer te weten komen over de cultuur of omgeving. Mayrhofen biedt zeer mooie bezienswaardigheden die je nog niet eerder hebt gezien. Zo kun je een kijkje nemen bij de Schlegeis Alpenstraße, dit is een dam in Mayrhofen van 13,3 km lang. Bekijk ook eens onze activiteiten pagina om bijvoorbeeld wandelroutes in Mayrhofen te bekijken.

Schlegeis Alpenstrasse

Wandel over de imposante Schlegeis stuwdam van 131 meter lang of verken de stuwdam van binnenuit tijdens een begeleide rondleiding.​

Adlerbühne roofvogelshow

Haviken, uilen en adelaars zijn de meesters van de lucht. In deze roofvogelshow zul je deze jachtdieren in actie zien.

Eggalm

De natuur ontdekken - met de avontuurlijke wandelroutes van de Eggalm kunnen zelfs de kleinste bergliefhebbers enthousiast worden over wandelen.

Pepi's Kinderland

In Pepi's Kinderland wacht alle jonge wandelaars een waar kinderparadijs. Met onder andere een luchtkussen, zandspeeltuin en nog veel meer.

Stillup Stausee

Het idyllische landschap nodigt wandelaars en fietsers uit te genieten en heeft talloze plekken om te stoppen voor heerlijke Tiroolse specialiteiten.

Capella Granata

Een bijzonder gebouw midden in de bergen van het Zillertal. Ontworpen door Mario Botta en gemaakt van hout. Het 'Capella Granata' is ook van binnen te bezichtigen.

Handige links