Skiles in Mayrhofen

Skilessen in Mayrhofen online boeken

Boek online je skilessen bij Checkyeti. Hier vind je alle lessen, van 2 uur tot 4 uur en van jong tot oud. Je kunt kiezen tussen privélessen en groepslessen. Het voordeel van een privéles is dat je met een kleine groep bent of zelfs in je eentje. Hierdoor krijg je het skiën zeer snel onder de knie, echter is een privéles wel duurder dan een groepsles. 
Kies je voor een groepsles bijvoorbeeld voor je kinderen of voor jezelf zit je met ongeveer 6 tot 8 personen in een groep. Je skiet met de hele groep de berg af achter elkaar. Hierdoor ski je niet direct achter de skileraar aan maar achter een medeleerling. 

Skiles voor jong en oud

Deskundige skileraren weten door jarenlange training precies hoe ze jou moeten leren skiën. Het zijn niet alleen geweldige skiërs, maar ze kunnen ook les geven. Het klopt dat niet alle skileraren even goed les kunnen geven. Maar als je bij een gerenommeerde skischool les krijgt, ben je meestal in veilige handen. Ze kunnen je door een stappenplan voor beginners leiden. Stap voor stap door de basis om je veilig de berg af te laten skiën. Van pizzapunt tot simpele bochten tot en met de heilige graal voor beginners – de parallelle bocht. Een skileraar helpt je naar het worden van een complete skiër die zonder aarzelen de berg af gaat. Niet alleen dat, maar ze zullen de gedragscode van de skiër aan je leren. Dit leert je de hellingen en medeskiër te respecteren en veilig op de berg te blijven. Zo leuk als skiën is, blessures zijn geen lachertje. Veel beginners zullen zich niet bewust zijn van de gevolgen van een ski-blessure. Pas op met wat je doet en neem eerst les als je nog nooit hebt geskied.

Reviews over Checkyeti

Overige skischolen in Mayrhofen

Interactieve skischolen kaart

Handige links