Skibus Mayrhofen

Met de skibus naar de lift

Wanneer je geen accommodatie dichtbij de skilift kunt vinden dan heb je vaak de keuze om met de skibus te gaan. Bekijk hier de skibusregeling in Mayrhofen. Ook als je een accommodatie buiten Mayrhofen hebt geboekt kun je via de skibus toch bij de Penkenbahn komen.

Skibusregeling Mayrhofen

Skiliefhebbers die in het bezit zijn van een geldige skipas van Mayrhofen of Tirol Snow Card kunnen gratis gebruik maken van de volgende openbaarvervoersdiensten van en naar de dalstations van de kabelbaan: Alle lokale skibusdiensten, regelmatige lijntreinen en bussen van het openbaar vervoer “Zillertaler Verkehrsbetriebe” (behalve stoomtrein), green-Line tussen Mayrhofen en Hintertux.

Gasten met ski- / snowboarduitrusting kunnen gratis gebruikmaken van de volgende openbaarvervoersdiensten van en naar de dalstations: Red-Line tussen Mayrhofen en Eggalm (lijn 4104), de bussen op lijn 4094 tussen Mayrhofen – Zell – Hainzenberg – Gerlos – Königsleiten.

Ook geldig tussen Zell en Gerlos voor langlaufers met langlaufuitrusting en rodelaars van Zell tot Hainzenberg en van Gerlos tot Hainzenberg tijdens de dagelijkse openingstijden van de skilift van Gerlosstein op vertoon van een tegoedbon in samenwerking met de “Arena Scheck” gast kaart van de toeristenvereniging Zell-Gerlos.

Handige links