Wellness en spa

Wellness & Spa in Mayrhofen

Wintersportvakanties kunnen soms best intensief zijn. Dan is het altijd fijn als je een dagje kunt ontspannen bij een wellness of spa. Bekijk hieronder alle zwembaden, sauna’s en al de andere luxe en ontspanning wat Mayrhofen te bieden heeft.

Overdekt zwembad Mayrhofen

Na het sporten, na het skiën of gewoon vanwege het verlangen om even lekker te dobberen of baantjes trekken, wordt het binnenzwembad Mayrhofen beschouwd als een plek om even lekker uit te rusten. In 300 m² water kun je ontspannen in het warme water van ca. 31 ° C. Een bubbelbad en verschillende luxe waterattracties (waterval, massagestralen, Whirlpool) zorgen voor extra plezier en afwisseling. Ook is er gedacht aan de kinderen. De gigantische glijbaan (101m) in het Erlebnisbad Mayrhofen laat je adrenaline stijgen en de crazy river is ook zeker een leuke glijbaan!

Sauna Mayrhofen

Pure ontspanning na een lange dag. Verschillende sauna’s in de vakantieregio Mayrhofen-Hippach bieden u de mogelijkheid om te ontspannen na een lange dag skiën, uzelf op te warmen of gewoon om te ontspannen. Deze sauna maakt ook deel uit van het overdekte zwembad in Mayrhofen. Het zwembad beschikt over: 2x Finse sauna, 1x Finse textielsauna 1x stoombad, 2x infraroodcabines, filters voor frisse lucht van buiten, massageruimte en saunabar.

 

Massage Mayrhofen

Doe iets goeds voor je lichaam en laat je heerlijk masseren in Mayrhofen. Je lichaam geeft elke dag het beste, dus het moet ook goed worden behandeld. Een massage vult de reserves van je lichaam aan en laad je batterijen opladen. Trakteer jezelf tijdens je vakantie in de vakantieregio Mayrhofen-Hippach op een massage – uitgevoerd door hoogopgeleide therapeuten:

Wellness hotels Mayrhofen

hotel-neuhaus

Halfpension | TUI

Alpendomizil Neuhaus

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 300 meter
Afstand tot skilift: 400 meter

€ 914

Hotel strass

Halfpension incl. skipas | Sunweb

Hotel Strass

Dorp: Mayrhofen
4 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot skilift: 50 meter

€ 409

Hotel rose

Halfpension incl. skipas | Sunweb

Hotel Rose

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot skilift: 500 meter

€ 809

Handige links