Après-ski in Mayrhofen

De populairste Après-ski van het Zillertal

Mayrhofen is een van dé feestdorpjes in Tirol. Iedereen die van feesten houdt, weet dat in Mayrhofen de beste après-ski party’s plaatsvinden. In Mayrhofen is een vast ritueel om na het skiën nog even gezellig met z’n allen een drankje te doen in de verschillende gezellige barretjes. Ook zijn er vaak winterfestivals (zoals snowbombing) wat veel jongeren aantrekt en de gezelligheid nog beter maakt!

Verbod op skischoenen en alcohol in de avond

Mayrhofen gooit het roer om als het gaat om après-skiën. Zoals iedereen weet staat Mayrhofen bekend om zijn geweldige après-ski. Helaas komt daar nu verandering in. Meestal loop je na het skiën naar de ICE bar met je skischoenen nog aan. Dit is vanaf volgend skiseizoen niet meer toegestaan. Althans, na 18:00 is het dragen van skischoenen verboden. Voor alcohol is de regel: vanaf 23:00 geen alcoholgebruik in de buitenlucht. Dit betekent dat je binnen in de uitgaansgelegenheden je biertje nog wel kan drinken, maar zodra je naar buiten gaat een boete riskeert die kan oplopen tot € 2000,-. Dit bedrag geldt ook voor het dragen van skischoenen na 18:00.

ICE BAR

De Icebar opende in 1995 zijn deuren en is sindsdien de populairste après-ski bar in Mayrhofen. de Icebar valt direct op door de ijsbeer die bovenop de ingang staat. De Icebar gaat om 15:30 open en sluit om 22:00.

bruck'n stadl

Na een geweldige en verfrissende skidag in een van onze top skigebieden rond Mayrhofen of het Zillertal, brengen internationale top-dj’s je in de juiste stemming voor de après-ski in Brückenstadl. Deze bar is open om 17:00 en sluit om 02:00

MO'S CAFÉ

Duimen omhoog: Mo’s is top voor iedereen die van rock, blues, salsa muziek houdt. Deze bar is een eetcafé & muziekruimte ineen. Mo’s is van 12:00 tot 01:00 open.

ARENA-CLUB

De beste club in Mayrhofen voor jongeren. Al 25 jaar wordt hier gefeest. Hier weten ze hoe het moet. De Arena heeft altijd super DJ’s en volop gezelligheid! De openingstijden van de Arena-club zijn nog niet bekend.

Handige links