Après-ski in Mayrhofen

De populairste Après-ski van Mayrhofen

Mayrhofen is een van dé feestdorpjes in Tirol. Iedereen die van feesten houdt, weet dat in Mayrhofen de beste après-ski party’s plaatsvinden. In Mayrhofen is een vast ritueel om na het skiën nog even gezellig met z’n allen een drankje te doen in de verschillende gezellige barretjes. Ook zijn er vaak winterfestivals (zoals snowbombing) wat veel jongeren aantrekt en de gezelligheid nog beter maakt!

APRES - ICE BAR

De Ice Bar in Mayrhofen (de populairste après-ski bar van Mayrhofen), gehuld in haar ijzige elegantie, biedt niet alleen een betoverende omgeving met sprankelende lichten en opzwepende muziek, maar creëert ook een memorabele ontmoetingsplaats waar skiliefhebbers samenkomen om te genieten van de après-ski muziek en schnaps. De Ice Bar is vooral populair bij Nederlandse en Oostenrijkse jongeren.

APRES - BRUCK'N STADL

BRUCK'N STADL is een onmisbare plek voor après-ski liefhebbers in Mayrhofen, waar de gezellige sfeer en traditionele Oostenrijkse muziek een onmiddellijk gevoel van thuis bieden. De live optredens van Oostenrijkse muziek zorgen voor een onvergetelijke sfeer, terwijl de uitgebreide selectie heerlijke schnapps en drankjes de ervaring compleet maken, waardoor bezoekers keer op keer terugkomen voor deze unieke après-ski bestemming.

APRES - MO'S CAFÉ

Mo's cafe is een niet te missen après-ski bestemming voor muziekliefhebbers, met een uitgebreide selectie van rock, blues en salsa muziek die de sfeer opwindend en levendig maakt. Deze veelzijdige bar onderscheidt zich doordat het niet alleen een geweldige plek is voor muziekliefhebbers, maar ook voor fijnproevers, met een eetcafé waar bezoekers van 12:00 tot 01:00 kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes.

APRES - PILZBAR

De Pilzbar in Mayrhofen onderscheidt zich door zijn gunstige locatie bij het Penken bergstation, waardoor feestgangers voor vertrek met de laatste gondel kunnen genieten van een drankje. De gezellige sfeer wordt versterkt door de traditionele carrousel naast de bar en een mix van Nederlandse en Duitse après-ski muziek. Hoewel je hier ontspannen een biertje kunt drinken tot sluitingstijd, is het ook de ideale opstap voor een bruisend après-ski avontuur in het dal van Mayrhofen.

APRES - BRUCK'N STADL

De Harakiri Bar in Mayrhofen is geliefd vanwege zijn nabijheid bij het dalstation van de skilift, en het trekt zowel Duitse en Oostenrijkse als Nederlandse bezoekers aan, vooral tijdens Nederlandse kroegentochten. De bar deelt zijn naam met de beruchte Harakiri-piste, de steilste afdaling in Oostenrijk, en blijft open tot 2 uur, waardoor het een topbestemming is om de avond in stijl af te sluiten met een bruisende sfeer.

APRES - ARENA NIGHT CLUB

Als de ultieme bestemming voor jongeren in Mayrhofen, is de Arena club al 25 jaar lang het kloppende hart van feesten en gezelligheid. Hier, te midden van een rijke geschiedenis van viering en vermaak, weten ze precies hoe het moet. De Arena club staat garant voor een continu feestgedruis, met altijd top-DJ's die de dansvloer laten bruisen en een sfeer die de après-ski transformeert tot een onvergetelijke en enerverende ervaring.

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas

Handige links