Freeriden in Mayrhofen

Off-piste in Mayrhofen

Freeriden wordt steeds populairder. In Mayrhofen heb je meer dan 200 kilometer off-piste. Maar freeriden kan ook zeer gevaarlijk zijn! Het is dus zeker een goed idee om een berggids mee te nemen. Er zijn meerdere berggidsen die je kunnen rondleiden door de bergen van Mayrhofen.

Off-piste met een berggids

Off-piste oftewel freeriden ervaart momenteel een grote bloei. Wintersporters die deze “nieuwe” sport willen beoefenen, moeten zich er altijd van bewust zijn dat alpiene gevaren op de loer liggen in de gratis skiruimte en het is van vitaal belang om ze correct te kunnen beoordelen Freeriders hebben is erg belangrijk, maar het is nog beter om de gevaren te vermijden.

Vertrouw nooit routes waar nog geen sporen zijn van andere skiërs, ze zullen je geen veiligheid geven! Lokale berggidsen die gespecialiseerd zijn in freeriden zijn de beste plek voor een zorgeloos sneeuwavontuur. Deze professionals kennen niet alleen elke helling, ze zijn ook constant op de weg en weten dus precies over de heersende lawine situatie en sneeuwcondities.

Berggidsen in Mayrhofen

Actionclub Zillertal

Hauptstraße 458
6290 Mayrhofen
Tel.: +43 5285 62977
info@actionclub-zillertal.at
Website

Florian Alpine Guiding

Stockach 239
6283 Schwendau
Tel.: +43 664 350 86 60
info@smt-mayrhofen.at
Website

Mountain Sports Zillertal

Hollenzen 75
6290 Mayrhofen
Tel.: +43 664 31 20 266
info@mountain-sports-zillertal.com
Website

Handige links