...

Met het vliegtuig of de trein naar Mayrhofen

Waarom met het vliegtuig of trein?

Voor een korte skivakantie is een vliegvakantie ideaal. Als je een weekendje wil gaan skiën kun je ’s ochtends weg vliegen vanuit Schiphol en aan het begin van de middag aankomen in Salzburg. Als je kiest voor een vakantie naar Mayrhofen met de trein dan heb je ook vele voordelen. Je hoeft niet op de weg te letten en je hoeft nergens rekening mee te houden. Je stapt de trein in, gaat zitten en binnen no-time ben je in Mayrhofen.

Met het vliegtuig op wintersport naar Mayrhofen

Er zijn vele redenen waarom je met het vliegtuig op wintersport gaat. Het is relaxter, het is sneller, het is ideaal voor korte skivakanties etc. Maar welke reisaanbieders bieden nou daadwerkelijk een complete vliegvakantie naar Mayrhofen aan? De meest betrouwbare aanbieder is Sunweb. Zij bieden een vliegreis, transfer naar het hotel, overnachtingen en vaak ook een skipas aan. Daarnaast heeft Sunweb ook het grootste aanbod aan vliegvakanties voor de wintersport.
Ben je alleen op zoek naar een vliegticket naar Mayrhofen? Bekijk dan het aanbod van Transavia. Hier zijn de vliegtickets naar Mayrhofen beschikbaar vanaf midden december tot eind april. De prijs van een vliegticket ligt rond de €50,- euro. Het nadeel van alleen een vliegticket is dat je zelf nog de accommodatie, transfer en skipas moet regelen.

Bekijk het aanbod hier!

Vliegvakantie inlusief vlucht, transfer, overnachting en skipas!

Met de trein naar Mayrhofen

Met de trein naar Mayrhofen is ook een optie. Dit is alleen minder snel, maar voor diegene die niet van vliegen houden een ideale oplossing. Ook vermijd je met de trein files en gevaarlijke situaties die zich kunnen voordoen op de weg. Tevens is de trein ook ideaal voor langere skivakanties. Het duurt een tijdje voordat je op bestemming bent maar hiervoor hebben veel treinen een oplossing. Dit zijn slaapcabines, hierin kun je met je gezelschap heerlijk je rust pakken zodat je de volgende dag fris op de piste staat!
De prijzen voor een retourtje kunnen veel verschillen. Bij de ene aanbieder kost een ticket €100,- en bij de ander €180,-. Dit ligt vaak aan hoe vaak je moet overstappen. De beste keuze die je kunt nemen is de Alpen Express. Deze trein rijdt rechtstreeks naar Mayrhofen en biedt ook slaapcabines aan.

Vliegvakanties naar Mayrhofen

hotel-alpendomizil-neuhaus

Halfpension | TUI

Alpendomizil Neuhaus

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 300 meter
Afstand tot berglift: 400 meter

€ 914

landhaus-mayrhofen

Halfpension | TUI

Landhaus Mayrhofen

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 0 meter
Afstand tot berglift: 50 meter

€ 700

gusthof zillertal mayrhofen

Halfpension | Sunweb

Gusthof Zillertal

Dorp: Mayrhofen
8 dagen o.b.v. 2 personen
Afstand tot centrum: 2000 meter
Afstand tot berglift: 1400 meter

€ 740

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.