...

Webcams en weer Mayrhofen

Het weer en webcams in Mayrhofen

Bekijk hier de webcambeelden en de 7-daagse weersvoorspelling van het skigebied Mayrhofen. Op deze pagina vind je meerdere webcams die zijn verdeeld over het hele gebied. Hierdoor weet je zeker of je in de zon skiet en of het op bepaalde plekken van het gebied druk is.

Mayrhofen - Bergbahn

Mayrhofen - Penkenbahn

Mayrhofen - Ahornbahn

Mayrhofen - Penken Park

Hintertux - Sommerberg

Finkenberg - Penkenjoch

Hintertux - Gefrorene Wand

Hintertux - Tuxer Ferner Haus

Hintertux - Rastkogel

Overige informatie over het gebied

In de winter is heel Mayrhofen in de ban van het witte goud. Geen wonder, er zijn twee lokale bergen om uit te kiezen, Penken en Ahorn. De Mayrhofen skipas omvat in totaal 142 km perfect geprepareerde pistes. Aan sneeuw zal nooit een tekort zijn: op alle pistes zijn sneeuwkanonnen geïnstalleerd. In welk hotel in Mayrhofen u ook verblijft, het skigebied ligt altijd om de hoek. De meest uitdagende piste is de “Harakiri” – de steilste skipiste van Oostenrijk met een hellingspercentage van 78%.
Voor een langere vakantie is de Zillertal Super Ski Pass, geldig voor 640 pistekilometers en 169 liften, het perfecte alternatief. De skigebieden Hochfügen-Kaltenbach, Zillertal Arena, Zillertal 3000 (Penken, Mayrhofen, Finkenberg) en Hintertuxer gletsjer vormen de grootste skigroep van de Alpen.

Informatie over de zomer in Mayrhofen

Wandelaars en mountainbikers arriveren in het Zillertal zodra de sneeuw is weggetrokken. De weelderige groene weiden van de Tuxer Alpen nodigen uit tot buitenactiviteiten. De kabelbanen Penken en Ahorn bieden onbeperkte wandelmogelijkheden. Het gebied heeft een aantal van de mooiste stukken langeafstandswandelingen – de Tiroler Hochalpenroute, de Tiroler Adelaarspad of de Berlijnse Hochstrasse die allemaal door het Zillertal lopen.

In het Zillertal zijn in totaal 800 km bewegwijzerde paden tot 2000 meter hoog. Ook klimmers zullen dol zijn op Mayrhofen: twee 60 meter hoge granieten rotsen bij “Ewige Jagdwissenschaften” (vrolijk jachtgebied) – het mooiste klimpark van Europa. Er zijn veel beveiligde kabelbanen in de omgeving van Mayrhofen. Het natuurreservaat Zillertal is een ander herkenningspunt van dit gebied. De deelstaat Tirol, de Oostenrijkse Alpenvereniging en de toeristische federaties Mayrhofen en Finkenberg houden toezicht op dit hoogalpiene natuurpark. Een wandelprogramma geeft informatie over het indrukwekkende natuurgebied.

ACCOMMODATIE

+SKIPAS

Bekijk aanbiedingen inclusief skipas

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.